Η Ιστορία Μας

Ο Λαογραφικός Όμιλος “Αφροδίτη” Γεροσκήπου ιδρύθηκε το 1998 με πρωτεργάτη τον κ. Νίκο Μιχαηλίδη και μια μικρή ομάδα ανθρώπων με έντονο και συνεχές το ενδιαφέρον για την πολιτιστική παράδοση του τόπου μας, αλλά και την επιθυμία διάσωσης, συντήρησης, διάδοσης και προβολής του πλούσιου Λαϊκού μας Πολιτισμού.

Οι βασικοί στόχοι του Ομίλου είναι η διδασκαλία και προβολή των Κυπριακών και γενικότερα των Ελληνικών παραδοσιακών χωρών, η διοργάνωση χορευτικών, μουσικών,θεατρικών, λαογραφικών και άλλων εκδηλώσεων αναφορικά με τις ρίζες και παραδόσεις μας.

Σήμερα ο Λαογραφικός Όμιλος “Αφροδίτη” διατηρεί είκοσι χορευτικές ομάδες που ασχολούνται με μια πλειάδα Ελληνικών, Κυπριακών παραδοσιακών και Ελληνικών λαϊκών χωρών, τμήμα Θεάτρου και Μουσικό τμήμα.

Στα 22 και πλέον χρόνια ζωής, ο Λαογραφικός Όμιλος “Αφροδίτη” έχει εκπροσωπήσει επάξια την Γεροσκήπου και την Κύπρο γενικότερα, σε 37 Διεθνή Φολκλορικά Φεστιβάλ όπου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές για την νέα χρονιά έχουν αρχίσει και συνεχίζονται. Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 96550082  – 99647435.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα για Κυπριακούς Παραδοσιακούς χορούς , Ελληνικούς
Παραδοσιακούς Χορούς Θράκης , Κρήτης ,Μακέδονιας, Θεσσάλιας,
Ηπείρου ,Πόντου,Μ.Ασιας κ.α Όσοι ενδιαφέρονται για να ενταχθούν στο Βασίκο Χορευτικό
Συγκρότημα παραδίνονται ταχύρυθμα μαθήματα για άμεση ένταξη σε αυτο .

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 96550082  – 99647435 !!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!! Σας περιμένουμε !